Distracție pe gheață, la patinoarul din parcarea Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Patinoar Shopping City Suceava

În această iarnă, împătimiții sportului pe gheață sunt invitați să se bucure și să se distreze, în parcarea Shopping City Suceava, pe un patinoar modern și spațios.

„Noua destinaţie de distracţie oferă toate ingredientele necesare pentru a petrece momente de neuitat alături de prieteni sau familie: o calitate superioară a gheţii, patine noi care conferă siguranţă în timpul patinajului, muzică bună şi băuturi calde”, au informat reprezentanții complexului comercial.

Potrivit acestora, patinoarul se adresează tinerilor, familiilor şi copiilor, precum şi profesioniştilor sau celor care îşi doresc să înveţe patinajul. Cei care nu dețin patine au posibilitatea de a închiria din cele peste 500 de perechi de patine de la standul special amenajat.

Patinoar Shopping City Suceava1

În ceea ce privește taxele de acces, iubitorii sportului pe gheață au posibilitatea de a plăti 10 lei intrarea și 10 lei închirierea patinelor, timpul alocat patinajului fiind nelimitat.

„Cei care îşi doresc să petreacă mai mult timp la patinoar, au ocazia de a-şi face un abonament de minimum 10 intrări, beneficiind astfel de 50% reducere atât la taxa de intrare, cât şi la cea de închiriere a patinelor. Un alt tip de abonament este cel de tipul 3 + 1 gratuit. Totodată, pentru grupurile organizate, de minimum 10 persoane, se oferă o reducere de 50%”, au mai arătat reprezentanții Shopping City Suceava.

Patinoar Shopping City Suceava2

Programul patinoarului este zilnic, între orele 10:00 – 22:00, iar pe timpul serii patinajul va fi într-un decor de poveste, graţie luminiţelor de Crăciun care împodobesc locaţia.

Orele petrecute la patinoarul din Shopping City Suceava îţi vor face iarna mai distractivă!

 

 

 


Intră acum și în grupul de