Elevii claselor a XI-a de la Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare” Suceava organizează spectacolul caritabil “Moş Crăciun…ştefanist”


Intră acum și în grupul de

Cea de a IX- a ediţie a spectacolului caritabil “Moş Crăciun… ştefanist”, organizată de elevii claselor a XI- a de la Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare” Suceava, va avea loc, vineri, la Casa Culturii din Suceava.

Directorul Colegiului Naţional “Ştefan cel Mare” Suceava, profesorul Dan Popescu, a declarat pentru NewsBucovina că evenimentul caritabil valorizează talentele artistice consistente ale elevilor acestui colegiu “demonstrate şi cu alte prilejuri”, iar tema spectacolului o reprezintă întâlnirea cu Moş Crăciun.

Colegiul Stefan cel Mare Sv

“Evident, tematica vizează întâlnirea cu Moş Crăciun, care, ca şi noi, toţi, este convins de faptul că într-un ethos şcolar autentic asumarea activităţilor extracurriculare, care asigură dezvoltarea armonioasă a tinerilor, este esenţială!”, a subliniat profesorul Dan  Popescu.

El a spus că fondurile colectate în cadrul acestui spectacol caritabil vor fi donate pentru sprijinirea a 20-30 de elevi ai colegiului, care vor fi selectaţi de organizatorii evenimentului.

Profesorul Dan Popescu a mai spus că suportul financiar va fi oferit acestor elevi, în data de 27 decembrie, cu prilejul Sărbătorii Sfântului Ştefan, când va avea loc întâlnirea anuală informală a absolvenţilor, foştilor şi actualilor profesori ai colegiului, elevilor şi părinţilor, iar Corala “Ciprian Porumbescu” a Colegiului Naţional “ Ştefan cel Mare” Suceava va încânta asistenţa cu o suită de colinde specifice Sărbătorii Crăciunului.

Spectacolul caritabil “Moş Crăciun….ştefanist” se va desfăşura, vineri, începând cu ora 18,30, la Casa Culturii din Suceava.(Liliana Bujdei)

 


Intră acum și în grupul de