Acasă Evenimente Elevii claselor a XI-a de la Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare” Suceava...

Elevii claselor a XI-a de la Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare” Suceava organizează spectacolul caritabil “Moş Crăciun…ştefanist”


Intră acum și în grupul de

Cea de a IX- a ediţie a spectacolului caritabil “Moş Crăciun… ştefanist”, organizată de elevii claselor a XI- a de la Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare” Suceava, va avea loc, vineri, la Casa Culturii din Suceava.

Directorul Colegiului Naţional “Ştefan cel Mare” Suceava, profesorul Dan Popescu, a declarat pentru NewsBucovina că evenimentul caritabil valorizează talentele artistice consistente ale elevilor acestui colegiu “demonstrate şi cu alte prilejuri”, iar tema spectacolului o reprezintă întâlnirea cu Moş Crăciun.



Colegiul Stefan cel Mare Sv

“Evident, tematica vizează întâlnirea cu Moş Crăciun, care, ca şi noi, toţi, este convins de faptul că într-un ethos şcolar autentic asumarea activităţilor extracurriculare, care asigură dezvoltarea armonioasă a tinerilor, este esenţială!”, a subliniat profesorul Dan  Popescu.

El a spus că fondurile colectate în cadrul acestui spectacol caritabil vor fi donate pentru sprijinirea a 20-30 de elevi ai colegiului, care vor fi selectaţi de organizatorii evenimentului.

Profesorul Dan Popescu a mai spus că suportul financiar va fi oferit acestor elevi, în data de 27 decembrie, cu prilejul Sărbătorii Sfântului Ştefan, când va avea loc întâlnirea anuală informală a absolvenţilor, foştilor şi actualilor profesori ai colegiului, elevilor şi părinţilor, iar Corala “Ciprian Porumbescu” a Colegiului Naţional “ Ştefan cel Mare” Suceava va încânta asistenţa cu o suită de colinde specifice Sărbătorii Crăciunului.

Spectacolul caritabil “Moş Crăciun….ştefanist” se va desfăşura, vineri, începând cu ora 18,30, la Casa Culturii din Suceava.(Liliana Bujdei)

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version