Fălticenenii sunt așteptați la Revelionul în aer liber din Piața ”Nada Florilor”


Intră acum și în grupul de

revelion falticeniFălticenenii sunt așteptați și în acest an să participe la Revelionul în aer liber organizat de primărie în Piața ”Nada Florilor”.

În cadrul spectacolului artistic, care va începe la ora 22.30, vor evolua Ansamblul ”Stejăreii” și interpreții de muzică populară Călin Brăteanu, Adriana Bucevschi și Sorin Filip.

Invitații speciali ai evenimentului care marchează trecerea dintre ani sunt membrii trupei Maxim.

La miezul nopții, este programat tradiționalul foc de articificii care anunță intrarea în noul an.

Manifestările organizate de Primăria municipiului Fălticeni și Consiliul Județean Suceava prin Centrul Cultural ”Bucovina” cu ocazia Sărbătorilor de iarnă 2015 au debutat în weekend-ul 19-20 decembrie, cu cea de-a şasea ediţie a spectacolului-concurs „Christmas Dance” și două importante competiţii sportive: „Cupa de iarnă – Moş Crăciun” la tenis de masă și Cupa „Moş Crăciun” la tenis de câmp.

În data de 22 decembrie, au avut loc Comemorarea  eroilor Revoluției din 1989 și inaugurarea Orășelului Copiilor pe Aleea Pietonală din zona Primăriei Fălticeni.

În Ajunul Crăciunului, Moș Crăciun a împărțit o mie de cadouri copiilor prezenți pe platoul din fața clădirii Primăriei municipiului Fălticeni.

În a treia zi de Crăciun, în Piața ”Nada Florilor” s-a desfășurat Festivalul-concurs de datini și obiceiuri de Crăciun și Anul Nou. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de