Târg de handmade, atelier de creație, jocuri pentru copii și lecții gratuite de dans, în weekend la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall propune sucevenilor pentru acest sfârșit de săptămână tradiționalul Târg de Handmade, un atelier de creație susținut de Creativ & Deco, jocuri pentru copii și lecții gratuite de dans.

Potrivit Departamentului PR al complexului comercial, de vineri până duminică, în perioada 15 – 17 ianuarie 2016, la parterul Iulius Mall se desfășoară prima ediție din acest an a Târgului de Handmade.

”Artizanii iscusiți își dau întâlnire cu iubitorii obiectelor lucrate manual. Clienții vor găsi podoabe create cu migală, accesorii de păr, piese vestimentare pentru cei mici și cei mari, casete de bijuterii sculptate și pictate manual, papioane colorate, ceasuri inedite și multe alte decorațiuni, realizate prin tehnici originale”, arată sursa citată.

Iulius Mall Suceava

Sâmbătă, cei mici se pot bucura de o activitate educativă și amuzantă.

”De la ora 14.00, în zona KidsLand, copiii curioși vor putea participa la atelierul de creație, susținut de Creativ & Deco. Alături de specialiști, prichindeii vor realiza suporturi pentru instrumente de scris, prin tehnica șervețelului. Materialele necesare sunt puse la dispoziție de Iulius Mall, iar năzdrăvanii își pot lua creațiile decorative acasă.

De la ora 16.00, intră în scenă clovnul Bobo. Personajul preferat de ștrengari este pregătit să le ofere zâmbete, prin jocurile copilăriei, ateliere de bricolaj și farse haioase. Nu vor lipsi sesiunile de facepainting, iar cei dornici pot participa la concursul de cultură generală și vor primi surprize pe placul lor”, se arată în comunicatul Iulius Mall.

În documentul citat se mai menționează că toți cei care își doresc să petreacă ziua de duminică în pași de dans sunt așteptați, de la ora 19.00, la demonstrații gratuite.

”La parterul Iulius Mall, specialiștii Salsa Family Suceava îi vor învăța cum să se miște pe ritmurile latino caraibice, salsa, bachata, merengue și kizomba”, mai informează Departamentul de PR al complexului comercial. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de