Concert al Filarmonicii Botoșani, de Ziua Îndrăgostiților, la Iulius Mall Suceava

Valentine`s Day este prilejul pentru ca Iulius Mall Suceava să le ofere clienților un cadou muzical de excepție. Pentru prima dată, Filarmonica de Stat Botoșani susține un concert în Iulius Mall, astfel încât amatorii de ritmuri clasice să se bucure de o seară de poveste.

Iulius Mall Suceava

„Iulius Mall îi invită pe suceveni și nu numai să petreacă week-end-ul dedicat dragostei în compania persoanei iubite și a muzicii clasice. Sâmbătă, 13 februarie 2016, de la ora 18.00, la etajul Iulius Mall Suceava va răsuna muzica instrumentală. Talentații artiști din cadrul cvartetului Phoebus îi vor încânta pe cei prezenți cu cele mai frumoase melodii interpretate la coarde. Publicul va fi cucerit de eleganța și virtuozitatea lor, în program fiind incluse partituri dintr-un repertoriu fast. Timp de o oră, în pauza dintre sesiunile de shopping,  clienții vor putea asculta readaptări surprinzătoare ale melodiilor mereu actuale, îndrăgite de multe generații”, au informat reprezentanții complexului comercial.

Potrivit acestora, duminică este Ziua Îndrăgostiților de muzică.

Filarmonica de Stat Botoșani și Iulius Mall îi invită pe toți cei care vor să își sărbătorească iubirea într-un mod aparte la o seară cu ritmuri clasice.

Astfel, de la ora 17.00, la etajul mall-ului se va desfășura spectacolul „Symphonic Love”, artiștii orchestrei Filarmonicii fiind pentru prima dată prezenți în Iulius Mall. 

Ei vo oferi publicului larg un spectacol de excepție, sub bagheta dirijorului Iulian Rusu.

Instrumentiștii vor interpreta uverturi celebre, selectate în ton cu Valentine`s Day, în program fiind incluse opere semnate de compozitori renumiți, precum J. Strauss, C. Gardel, F. von Suppé, E. Waldteufel, J. Brahms, C. Robrecht, J. Massenet, V. Crăiuț, A. Khachaturian și D. Șostakovici. (Mihaela Tcaciuc)