Comedia ”Familia Bélier” va fi proiectată la Biroul Francez din Suceava


Intră acum și în grupul de

la_famille_belier_afisLa Biroul Francez din Casa Prieteniei – Suceava va avea loc, joi, 15 februarie a.c., la ora 18:00, o nouă proiecție de film francez, în cadrul proiectului ”După-amiezi francofone la Suceava”.

”La famille Bélier” ( Familia Bélier) este o comedie spumoasă, dar plină de emoție, în regia lui Eric Lartigau, avându-i în distribuție pe Karin Viard, François Damiens, Louane Emera.

”Filmul surprinde povestea Paulei care provine dintr-o familie ai cărei membri sunt surzi, cu excepția ei. Dar asta nu ar fi o problemă. Nu, marea provocare a Paulei este să țină pasul cu programul plin: când nu e la școală, își ajută familia la fermă sau la piață. Una peste alta, Paula se îndrăgostește de Gabriel, iar când el se înscrie în corul școlii, se înscrie și ea, și în secunda când începe să cânte, toți rămân muți. Paula are o voce minunată! Pe măsură ce exersează, pasiunea ei pentru cântat crește. Dar cum ar putea urma acest vis pe care familia ei nu-l înțelege?”, se arată în sinopsisul filmului.

Intrarea este liberă.

Programul săptămânal și toate evenimentele organizate de Biroul Francez vor fi anunțate pe pagina de facebook: www.facebook.com/Biroul-Francez-Casa-Prieteniei . (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de