Concert Fuego la Suceava, în cadrul turneului național ”S-a aprins o stea!”


Intră acum și în grupul de

2016 04 11 FuegoCântăreţul Paul Surugiu, cunoscut drept Fuego, va susține, luni, 11 aprilie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură din Suceava concertul intitulat ”S-a aprins o stea””.

“Toata lumea caută, oferă și strânge stele! Eu vreau anul acesta să le creez! Vom aprinde la propriu stele de muzica, vom cânta împreuna și ne vom da seama că, indiferent de câte s-ar schimba în lume, vom rezona întotdeauna la ce-i frumos!”, arată Paul Surugiu pe site-ul său oficial.

Biletele costa 60 lei  pentru publicul larg și 50 lei pentru elevi, studenti si pensionari si pot fi cumparate de la secretariatul Casei de Cultura a Sindicatelor Suceava, itrare B, etajul 1, tel 0230523718.
Spectacolul face parte din turneul național ”S-a aprins o stea”” care va cuprinde 15 orașe din țară.
”Concertul va spune, pe ritmuri spectaculoase, câteva dintre cele mai de succes povesti muzicale ale românilor. Se va aprinde „steaua” muzicii autohtone, o inspiratie care ne-a daruit în ani, tot felul de povesti ce ne-au alinat durerile, ne-au acompaniat bucuriile, ne-au delectat, ne-au uimit, unit si ne-au emotionat.
Fuego va interpreta, într-un spectacol 100% live, timp de doua ore, alaturi de band-ul sau, melodii de neuitat, cântece vechi, de peste 100 de ani, dar si cele mai frumoase, fredonate si difuzate slagare din cei 20 de ani de cântec”, se  precizează pe site-ul oficial al cuoscutului artist. (Irina Lițu)

Intră acum și în grupul de