Bal Mascat la Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului

Parte a unei tradiţii, vineri, 4 martie 2016, în cantina Colegiului Alexandru cel Bun din Gura Humorului, a avut loc ediţia a VII-a a Balului Mascat care, ca în fiecare an, adună elevi din clase de niveluri şi specializări diferite. Activitatea s-a desfăşurat de la ora 15 la 20 şi a reprezentat o şansă în plus pentru elevii colegiului de a-şi folosi şi valorifica imaginaţia şi creativitatea în a realiza şi a prezenta costume şi măşti diferite.

bal mascat

Organizatorii Balului Mascat sunt doamnele profesor Miron Popescu Cecilia Ştefania, Dragomirescu Raluca, Baciu Oana şi Orheanu Vrânceanu Maria. Un număr de 132 elevi au decis să petreacă după-amiaza zilei de vineri împreună, s-au implicat în concursurile organizate şi au dansat pe ritmurile oferite de cei doi DJ. Atmosfera a fost relaxată, socializarea perfectă şi ziua specială. Participanţii au fost din clasele a IX-a (I, M, A), a X-a (G, H, K, N) şi a XI-a (I, K, L, M, P).

Şi în acest an activităţile au fost diverse şi antrenante, dansul portocalei a solicitat îndemânarea şi răbdarea celor 25 de perechi înscrise, dar a meritat pentru că marele premiu a fost de 3 kilograme de fructe. Dansul limbo a implicat 30 de elevi recompensaţi cu atenţii mici dar valoroase, creioane speciale şi brelocuri. Momentul concursului de costume a fost aşteptat şi aplaudat de toţi cei prezenţi. Un număr de 22 de elevi au defilat şi au intrat în rol perfect. Au participat la paradă prinţese, manelişti, personaje din filme, personaje cu costume specifice altor ţări, soldaţi romani, zombies, personaje din desene animate, colorate şi realizate personal sau cu ajutorul altor colegi. Au fost băieţi şi fete care fie cu eleganţă, fie cu umor, au reuşit să ţină juriul atent, iar evaluarea s-a dovedit dificilă pentru că s-a ţinut cont de aprecierea publicului, de frumuseţea costumului sau originalitatea machiajului. Câştigătorii, un băiat (10H)  şi o fată (12P) la Premiul I şi un băiat (10G) la Premiul Special, au primit diplome şi premii în bani.

Ca în fiecare an, Balul Mascat a însemnat pentru toţi distracţie, atmosferă relaxantă, implicare.

Proiectul se încheie prin promovare cu ajutorul fotografiilor, pe panouri speciale din Corpul B al Colegiului Alexandru cel Bun. Mulţumim echipei manageriale care, prin doamna director adjunct Condur Liliana, şi-a făcut simţită prezenţa şi a susţinut acest tip de activitate.

Profesor Cîmpan Brînduşa Luminiţa

Profesor Dragomirescu Raluca

Colegiul Alexandru cel Bun

Gura Humorului, Suceava

 

 

loading...