Acasă Evenimente Colegiul Silvic ”Bucovina” Câmpulung Moldovenesc participă la Campania Hai pe Net...

Colegiul Silvic ”Bucovina” Câmpulung Moldovenesc participă la Campania Hai pe Net 2016!


Intră acum și în grupul de

Colegiul Silvic ”Bucovina” Câmpulung Moldovenesc va participa la Campania pan-europeană Get Online Week 2016, organizată de Fundația EOS România.

LogoHai pe net



Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Fundația EOS România, în colaborare cu 117 organizaţii, instituţii şi ong-uri din România, va organiza, în perioada 14-20 martie 2016, Campania ”Hai pe Net!”,  o campanie care își propune să aducă cât mai mulți români în spațiul virtual.

“La fel ca și în anii anteriori, Campania Hai pe Net 2016! se va focaliza pe cele două direcții mari prioritare de incluziune digitală: în primul rând pe atragerea persoanelor care nu au folosit niciodată un calculator sau internetul și în al doilea rând pe promovarea unor instrumente online care să ajute tinerii să-și evalueze competențele digitale și să își crească șansele de angajare. Ca și element de noutate pentru ediția din acest an, Fundația EOS și-a propus să susțină  incluziunea digitală a persoanelor cu deficiențe de vedere prin promovarea accesibilizării site-urilor web  aparținând instituțiilor publice”, se precizează în comunicatul de presă.

Potrivit estimărilor partenerilor acestei campanii, ediţia din acest an ar putea atrage aproximativ 20.000 de persoane în activitățile specifice ale campaniei.

La finalul lunii aprilie 2016, Fundația EOS va premia cei mai activi parteneri ”Hai pe Net!”, centrele cu cea mai bună participare în campanie și va acorda distincții celor implicați, se mai arată în documentul citat.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version