Piesa de teatru ”Moara cu noroc” va fi jucată la Suceava și Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

Moara cu Noroc la SVPe scena Casei de Cultură Suceava vor urca miercuri, 16 martie a.c., de la ora 18.30, actorii Teatrului Municipal „Bacovia” din Bacău cu piesa „Moara cu noroc”, o dramatizare după nuvela lui Ioan Slavici, în regia lui Marius Gîlea.

Spectacolul îi va avea în rolurile principale pe: Ștefan Ionescu-Ghiță, Bogdan Matei-Lică Sămădăul, Alina Simionescu-Ana, Alexandru Zob-Pintea, Nela Zare-soacra, Dumitru Rusu-Marti, Nina Ionescu-Uța, alături de actorii Secției de Animație, Ion Cosa, Mihai Chihaia și Tiberiu Gabor Bitere.

Scenografia aparține lui Vladimir Turturică, iar muzica originală, de factura modernă, este semnată de Călin Grigoriu.

“Este un spectacol modern, dinamic, în același timp păstrează și notele specifice teatrului clasic… Este o poveste, o dramă jucată cu dinamism, rolurile aducând actorii la maximum de performanță”, arată Anca Sigărtău, managerul Teatrului Municipal „Bacovia” din Bacău.

Biletele costă 10 lei și pot fi cumparate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel 0230523718, precum  și de la difuzorii din școli.

Piesa de teatru „Moara cu noroc” se va juca și pe scena Casei de Cultura „Platon Pardau” din Vatra Dornei, vineri, 25 martie a.c., de la orele 17.00 și 19.00.

Biletele costă 15 lei și s-au pus în vânzare la Casa de Cultura „Platon Pardau” Vatra Dornei. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de