Spectacole de teatru și concerte organizate de Casa de Cultură Suceava, în cadrul programului „Şcoala Altfel”


Intră acum și în grupul de

Între 18 și 22 aprilie va avea loc cea de-a 5-a ediție a programului „Şcoala Altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun”. În perioada alocată acestui program nu se organizează cursuri conform orarului obișnuit al unității de învățământ, iar programul „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!” se va desfășura în conformitate cu un orar special.

În vederea diversificării activităților ce pot avea loc în săptămâna „Şcoala Altfel”, Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava a pregătit evenimente speciale pentru elevii suceveni.

casa de cultura 1

Astfel, luni, 18 aprilie 2016, de la ora 9.00 şi 10.30 va avea loc spectacolul de teatru „Nunta Gâzelor”, după basmul în versuri „Călin, file din poveste” de Mihai Eminescu.

Tot în aceeași zi, de la ora 12.30 va avea loc spectacolul „Chiriţa”, o adaptare după Vasile Alecsandri.

Prețul unui bilet de intrare este de 12 lei.

De asemenea, marți, 19 aprilie, de la ora 9.00, 10.30 şi 12.00, trupa DI DO DO din Bucureşti va prezenta spectacolul „Noi dăm viaţă personajelor” alături de Creionel şi Desenuţa, biletul fiind 12 lei.

Miercuri, 20 aprilie, de la ora 10.00 şi 12.00, elevii vor putea urmări piesa de teatru „Cerere în căsătorie” de A.P. Cehov, pusă în scenă de actori ai Teatrului „Mihai Eminescu” Botoşani.

Preţul unui bilet este de 15 lei.

Alte spectacole vor avea loc joi, 21 aprilie. Filarmonica Botoşani va susţine începând cu ora 9.00 un concert lecţie cu tema „Muzică din filme şi desene animate”, pentru elevii din clasele I – IV, prețul unui bilet fiind de 10 lei.

Ulterior, de la ora 10.30 şi 12.00 Filarmonica Botoşani va susţine un concert lecţie cu tema „Muzică din filme”, pentru elevii din clasele V – XII.

Intrarea la concertul-lecție costă 10 lei.

Biletele la spectacole se pot cumpăra de la difuzorii din şcoli sau de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava.

Relaţii suplimentare la numărul de telefon 0230 523 718. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de