Acasă Evenimente Sucevenii sunt invitaţi să fie voluntari într-o acţiune de reîmpădurire pentru a...

Sucevenii sunt invitaţi să fie voluntari într-o acţiune de reîmpădurire pentru a reda Bucovinei măreţia pădurilor de altă dată


Intră acum și în grupul de

Asociaţia Ghizilor din Bucovina (Bucovina Guides) a anunţat că este în căutare de cât mai mulţi voluntari care să participe în 9 aprilie la o  nouă campanie de reîmpădurire în zona Valea Putnei.

Hai la inverzit 9 aprilie 2016



Acţiunea se va desfăşura cu sprijinul Ocolului Silvic Pojorâta, precizează organizatorii.

 

Asociaţia Ghizilor din Bucovina subliniază că se află deja la a cincea acţiune de acest gen în cadrul proiectului „Hai la înverzit”.

Acţiunea este una de voluntariat şi îşi propune să continue campania începută acum trei ani.

 

„Numărul tot mai mare al voluntarilor, entuziasmul lor, atitudinea pozitivă, zelul cu care s-au implicat în toate acţiunile noastre de până acum, precum şi nerăbdarea de a-şi vedea peste ani pădurea plantată cu propriile mâini ne determina să continuăm campania în fiecare an”, se arată într-un comunicat al Asociaţiei Ghizilor din Bucovina.

 

Organizatorii menţionează că pentru a formă o societate mai bună nu este suficient să nu faci rău ci este necesar să faci bine, iar prin puterea exemplului asociaţia doreşte să adune din ce în ce mai mulţi voluntari, pentru a reda Bucovinei măreţia pădurilor de altădată.

 

„Aşadar va propunem o reîntâlnire de câteva ore cu Natură. Haideţi să ne luăm revanşa faţă de emisiile de gaze, faţă de gunoaiele aruncate în natură, de apă şi energia irosită!”, se arată în comunicatul Asociaţiei Ghizilor din Bucovina.(R.N.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version