Acasă Evenimente Spectacolul „Un altfel de cabaret”, la Casa de Cultură Suceava

Spectacolul „Un altfel de cabaret”, la Casa de Cultură Suceava


Intră acum și în grupul de

La Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc luni, 18 aprilie, de la ora 20.00, spectacolul „Un altfel de cabaret”, un concept unic în România.

cabaret



Potrivit organizatorilor, reprezentanția aduce în prim plan o poveste ce pare desprinsă din realitatea contemporană. Acţiunea se petrece într-un mic teatru, al cărui colectiv actoricesc se luptă pentru a  prelungi existenţa instituţiei, lansând un nou spectacol – un amplu cabaret. Directorul teatrului (Mr Tom – Aurelian Temişan) face un împrumut, de la un investitor (Cosmin Seleşi), ca să susţină noul proiect şi să demonstreze astfel că ca teatrul poate să subziste, cu marile vedete pe care le are. Însă, tocmai de la acest aşa zis partener de afaceri se naşte intriga spectacolului: finanţatorul îşi doreşte ca spectacolul să eşueze pentru a putea transforma teatrul într-un club de noapte,  cu şi pentru bărbaţi. Publicul e cel care va decide ce va merge mai departe şi cui îi va da creditul său.

„Acţiunea se desfăşoară pe două planuri, într-o manieră de abordare implementată pentru prima oară pe o scenă din România. Spectatorii vor putea urmări personajele atât „în luminile rampei” – prin ceea ce vede de obicei publicul, adică spectacolul în sine, construit din replici, cântece şi momente coregrafice. Însă, printr-o abordare regizorală şi scenografică inovatoare, cei prezenţi vor putea arunca o privire şi în culise, acolo unde specatorii nu au acces în mod obişnuit. Astfel, spectatorii vor deveni martorii dilemelor sentimentale ale actriţelor, vor cunoşte dificultăţile financiare ale unui teatru şi vor asista la schimbarea costumelor. Pe scurt, vor vedea şi viaţa actorilor din spatele scenei”, au informat organizatorii spectacolului.

Din distribuția piesei fac parte Cosmin Seleşi, Aurelian Temişan, Tania Popa, Doina Botiş, Anca Sigartău, Alexandra Velniciuc, Corina Dănilă, Manuela Cara, Monica Davidescu şi Ozana Barabancea.

Prețul unui bilet la spectacol este de 80 de lei pentru publicul larg și de 60 de lei pentru elevi, studenți și pensionari. (Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version