”Primul meu kaddish – Texte salvate din exod”, un nou volum de poezie semnat de scriitoarea Angela Furtună


Intră acum și în grupul de

 

Primul meu kaddish - coperta ILa Editura Integral a apărut recent o nouă carte de poezie a scriitoarei sucevene Angela Furtună.

Astfel, ”Primul meu kaddish – Texte salvate din exod”, un volum misterios și exotic,  vede lumina tiparului la aceeaşi editură la care, cu şase ani în urmă, apăruse şi volumul ”Pelerinul din Aqualung”, care i-a adus scriitoarei sucevene  Premiul Special “Mihai Ursachi” în anul 2009 din partea Uniunii Scriitorilor din România – Filiala Iaşi.

 

”Lansarea bucureşteană a cărţii va avea loc la prestigiosul Salon Internaţional de Carte BOOKFEST ce va avea loc în intervalul 1-5 iunie la Bucureşti. Alte lansări vor face parte din turneul de lansare a cărţii, în următoarele luni, din care nu vor lipsi Suceava, Iaşi, Botoşani, Cluj, Timişoara, Arad, Braşov, Neamţ, Constanţa şi Oradea”, precizează Angela Furtună.

Ea mai menționează că volumul are următorul motto  ”celor ce trăiesc în durere cu iubire, mântuindu-se” și  poate fi comandat la Editura Integral http://eintegral.ro/primul-meu-kaddish.

Coperta cărţii este realizată de ilustrul artist român Devis Grebu.

 

 

 


Intră acum și în grupul de