”Bazar Urban – flori, funde și frumusețuri”, la ”Uzina de Apă” din Suceava


Intră acum și în grupul de

20160419 afis Bazar urban editia 2Centrul de Cultură Urbană, Arhitectură și Peisaj ”Uzina de Apă” Suceava va găzdui, sâmbătă, în ajunul sărbătorii Floriilor, între orele 12.00-16.00, o nouă ediție a evenimentului ”Bazar Urban”.

”Aflat la ediția a doua, cu tema <<flori, funde și frumusețuri>>, Bazarul Urban se vrea loc de socializare și prilej de schimb de idei și de obiecte. Spațiul de expunere va fi înfrumusețat de Casa cu Flori, iar vizitatorii se vor bucura de ispite dulci meșteșugite de proaspăta cofetărie Saveurs.

Aduceți obiecte și cărți care vă prisosesc, donați, cumpărați și sporovăiți, la o întâlnire cu prieteni și oameni dragi. Fondurile ce vor fi colectate vor fi donate proiectului <<Salvează Satul Bucovinean>>”, informează gazdele evenimentului.

În salile Centrului de Arhitectura, Cultura Urbana si Peisaj ”Uzina de Apa” Suceava vor fi expuse lucrările artiștilordin Tonitza Art Group.

Partenerii evenimentului ”Bazar Urban” sunt ADER, OAR Filiala Nord-Est, iaBucovina, Casa cu Flori, Casa Atelier și Tonitza Art Group. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de