Au început înscrierile pentru Festivalul de Artă și Cultură Urbană ”Dorna Art”


Intră acum și în grupul de

Municipiul Vatra Dornei va găzdui, în perioada 29-31 iulie a.c., cea de-a doua ediție a Festivalului de Artă și Cultură Urbană ”Dorna Art”.

afis-arata-te-la-dorna-art-1Echipa festivalului anunță lansarea înscrierilor pentru prima ediție ”Arată-te la Dorna Art”, secțiune a evenimentului care are ca scop susținerea trupelor și  artiștilor tineri.

”Anul acesta la secțiunea <<Arată-te la Dorna Art>> pot participa proiecte  muzicale. Secțiunea vizează persoanele creative și talentate, care își  doresc să beneficieze de vizibilitate și/sau să se lanseze. Sunt   acceptate trupe și artiști care au un proiect de orice gen muzical,  fie că se află la prima   apariție pe scenă, fie că au mai avut  concerte până acum.

Trupele și artiștii vor trece printr-un proces de selecție, în urma  căruia, câștigătorii vor avea ocazia să concerteze pe scena Dorna Art  (29-31 iulie, la Vatra Dornei).

Costurile privind transportul și  cazarea vor fi asigurate de organizatorii festivalului. Data limită  pentru înscrieri este 1 iunie 2016.

Regulamentul concursului este  disponibil pe site-ul http://www.dorna-art.ro/arata-te-la-dorna-art/”, precizează echipa festivalului.

Festivalul de Artă și Cultură Urbană ”Dorna Art” este finanțat de Primăria Municipiului Vatra Dornei și își propune susținerea trupelor și artiștilor tineri  și dezvoltarea unui cadru care prin cultură, sport și divertisment, să  le ofere acestora oportunitatea de a beneficia de vizibilitate și de a    face networking cu artiști din alte zone ale țării, în vederea  realizării de proiecte noi și originale pentru reactivarea  unor  spații părăsite din cadrul orașului.

Informații suplimentare despre Festivalul ”Dorna Art” și secțiunea  ”Arată-te la Dorna Art”, găsiți pe http://www.dorna-art.ro/ și  https://www.facebook.com/DornaArt. Sau la persoanele de contact: Cătălin Apăvăloaie ( 0745 261 962) și Sorina Arcereanu (0725 009 834). (Irina Lițu)

 


Intră acum și în grupul de