Acasă Evenimente Violonistul Alexandru Tomescu, într-un concert extraordinar cu vioara Stradivarius Elder-Voicu, la Suceava

Violonistul Alexandru Tomescu, într-un concert extraordinar cu vioara Stradivarius Elder-Voicu, la Suceava


Intră acum și în grupul de

Renumitul violonist Alexandru Tomescu va susține, miercuri, 1 iunie a.c., la ora 20.00, la Biserica Romano-Catolică „Sf. Ioan Nepomuk” din Suceava, un concert extraordinar cu vioara Stradivarius Elder-Voicu construită în anul 1702.

afis StradivarusSpectacolul este organizat de Clubul Rotary Suceava Bucovina și face parte din Turneul Internaţional Stradivarius 2016.



”Așadar, vioara Stradivarius Elder-Voicu 1702, unul din cele mai bine conservate instrumente din lume din această serie, poposeste anul acesta si la Suceava.

În cadrul spectacolului, sucevenii o vor putea urmări și pe artista Ana Munteanu și reprezentația de sand art (pictură pe nisip)”, arată organizatorii.

 

Invitatiile la eveniment se găsesc la membrii clubului Rotary Suceava Bucovina. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Pornit în 2015, Turneul Internațional Stradivarius are ca scop salvarea Casei Enescu şi strângerea de fonduri pentru transformarea ei într-o Academie de Muzica si Arte Vizuale.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version