Pianiștii Corina Răducanu și Eugen Dumitrescu concertează la Muzeul de Istorie al Bucovinei


Intră acum și în grupul de

Sala de spectacol a Muzeului de Istorie a Bucovinei va găzdui în zilele de 2, 4 și 6 august, de la ora 19, trei concerte de pian susținute de Corina Răducanu și Eugen Dumitrescu.

Recitalul din prima seară se intitulează ”George Enescu și muzica românească”, cei doi pianiști urmând să interpreteze partituri celebre din creaţia lui George Enescu, Leon Klepper, Constantin Silvestri, Alexandru Pașcanu, Liviu Dandara, Nicolae Brânduș, Felicia Doncean și Sabin Pautza.

”Mozart 260” se intitulează cel de-a doilea recital, în programul serii fiind cuprinse sonatele KV: 19d, 358, 381 și 521 ale lui Wolfgang Amadeus Mozart.

Recitalul din cea de-a treia seară se intitulează ”Enescu și Contemporanii” și reuneşte creaţii de renume ale compozitorului George Enescu, alături de lucrările altor compozitori valoroși precum Gabriel Faure, Ignacy Jan Paderewsky și Maurice Ravel.

Concertele au loc în cadrul evenimentului ”Luna August -Luna Diasporei”, organizat de Muzeul Bucovinei și Consiliul Județean Suceava.

Intrarea este gratuită.

Pianiștii Corina Răducanu și Eugen Dumitrescu cântă împreună din anul 2005. Activitatea concertistică a duo-ului pianistic cuprinde peste 250 de recitaluri pe scene din ţară şi din străinătate.

 

afis_concert_de_pian_2016


Intră acum și în grupul de