”Pelerin în Bucovina”, debutează sâmbătă, cu un pelerinaj al motocicliștilor de la Cetatea de Scaun a Sucevei până la Putna


Intră acum și în grupul de

Proiectul ”Pelerin în Bucovina”, care marchează pelerinajele cu prilejul sărbătorii Adormirea Maicii Domnului va debuta, sâmbătă, cu un pelerinaj al unui grup de motocicliști pe traseul Cetatea de Scaun a Sucevei până la Putna și retur.

Plecarea motocicliștilor este programata pentru ora 11.30

Ulterior, duminică, un pelerinaj al biciliștilor va fi organizat pe traseul Cetatea de Scaun-Gura Humorului-Cacica și retur, aceștia urmând să plece din Suceava la ora 9.

De menționat este că pentru pelerinii care doresc să ajungă la Putna, în perioada 6-15 august, un operator de transport persoane a introdus pe ruta Suceava-Putna două curse zilnice cu microbuze, care vor funcționa dupa următorul orar:

Plecări din Gara Burdujeni (spre Putna): 8:20 și 13:30.

pelerin in bucovina 1

Plecare de la Putna (spre Suceava): 11:30 și 20:00.

De menționat este că zeci de mii de pelerini sunt așteptați să participe în preajma sărbătorii Adormirea Maicii Domnului și la slujbele religioase organizate în 15 august la Mănăstirea Putna, Basilica din Cacica, dar și la mănăstirea Hagigadar. (N.B.)


Intră acum și în grupul de