GALERIE FOTO A X-a ediție a Festivalului de Artă Medievală „Ștefan cel Mare” de la Suceava a debutat joi seară cu ”Parada cu făclii”


Intră acum și în grupul de

Cea de-a X-a ediție a Festivalului de Artă Medievală „Ștefan cel Mare”, care se va desfășura până duminică, 14 august a.c., în Cetatea de Scaun a Sucevei, a debutat, joi seara, cu tradiționala „Parada cu făclii”.

Cei 300 de participanți au înfruntat ploaia torențială și au defilat cu torțele aprinse pe traseul Obcini – B-dul. George Enescu – Primăria Suceava  – B-dul. Ana Ipătescu.

Doar cei patru cai și călăreții lor au parcurs ultima parte a traseului, până la Cetatea de Scaun a Sucevei. Restul personajelor medievale s-au oprit din drum și s-au adăpostit de ploaia deasă.

Deschiderea oficială a Festivalului de Artă Medievală „Ștefan cel Mare”  de la Suceava este programată pentru astăzi, la ora 17.30.

Pe toată perioada evenimentului, Primăria Suceava va pune la dispoziția sucevenilor transport în comun până pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei. Astfel, un microbuz TPL va circula din oră în oră, la fix din Centru către Cetate, și la și jumătate de la Cetate către Centru.

Vezi programul complet al manifestărilor din cadrul Festivalului Medieval:

Festivalul de Artă Medievală „Ștefan cel Mare”, ediția a X-a, la Suceava, în perioada 11-14 august. Programul complet


Intră acum și în grupul de