Acasă Evenimente Comedia ”Un bărbat pentru Sara”, de Sam Bobrick, se joacă la Casa...

Comedia ”Un bărbat pentru Sara”, de Sam Bobrick, se joacă la Casa de Cultură din Suceava


Intră acum și în grupul de
La Casa de Cultură din municipiul Suceava se va juca luni, 10 octombrie a.c., de la ora 19.00, comedia „Un bărbat pentru Sara”, de Sam Bobrick.
Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Diana Cavallioti, Andi Vasluianu, Emilia Popescu, Bebe Cotimanis și Andreea Vasile.
Regia îi aparține lui Claudiu Goga, iar scenografia este semnată de Ioana și Radu Corciova.

Spectacolul porneşte de la povestea Sarei (Diana Cavallioti), o tânără avocată de succes din New York, atât de dedicată meseriei încât stă departe de orice poveste de iubire.    Într-un fel, fără să o spună prea direct, a ajuns să urască bărbaţii… Locuieşte într-un apartament de lux şi se consolează cu ideea că munceşte pentru a trăi un pic peste medie în metropola americană.

2016 10 10Despre căsătorie nu vreţi să ştiţi ce crede! O are însă pe mătuşa Martha (Emilia Popescu), tipă excentrică, aventurieră, gata oricând să se uite după un bărbat chipeş. Ea a decis: trebuie să o mărite pe Sara. Vorbeşte insistent despre asta şi, chiar dacă ar putea ajuge la închisoare, îi livreză bărbaţi nepoatei mult iubite.



Aşa intră în joc Brandon (Andi Vasluianu) şi Noogie (Constantin Cotimanis). Pe primul a pus ochii de mult Martha. Este consultant financiar de succes, are o decapotabilă şi iubitele pe care şi le doreşte. Este alergic la ton şi asta îl aduce în braţele paramedicilor şi nu numai. Noogie în schimb, este probabil cel mai blajin interlop din New York. A fost ales de Martha pentru a-i livra bărbaţi Sarei iar el se consideră perfect pentru asta: Noogie poate face orice. Brandon în schimb are un defect care complică situaţia: tocmai s-a logodit cu Heather (Andreea Vasile).

Comicul acestei intrigi scoate din personaje replici de o sinceritate crudă despre căsnicie, familie, program cu părinţii ei, baia cu lucrurile lui înghesuite peste ale ei, pamperşii copiilor etc. Sau… ce poţi să-i spui logodnicei despre noaptea pe care tocmai ai petrecut-o în apartamentul unei alte tipe? Finalul poate fi fericit. Sau nu, depinde de partea cui eşti, este descrierea piesei de teatru pe site-ul http://www.unbarbatpentrusara.ro/.

Piesa s-a jucat pe Broadway cu un succes răsunător, în sute de reprezentaţii.
Biletele costă 80 lei (60 lei pentru elevi, studenti si pensionari) și pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, telefon 0230523718. (Irina Lițu)

Intră acum și în grupul de



Exit mobile version