Evenimentele din weekend, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

iulius-mall-suceava

Sfârșitul de săptămână se apropie, iar Iulius Mall Suceava s-a pregătit să-și întâmpine clienții cu evenimente aparte. Târg Handmade pentru iubitorii de obiecte lucrate manual, Expomineralia și Bag Expo pentru pasionații de accesorii și evenimente dedicate copiilor sunt propunerile pentru weekend, informează într-un comunicat de presă, reprezentanții complexului comercial.

Potrivit acestora, de vineri până duminică, în perioada 7 – 9 octombrie 2016, la parterul Iulius Mall Suceava se organizează o nouă ediție a Târgului Handmade.

”Cei care apreciază unicitatea articolelor lucrate manual sau vor să cunoască noi tehnici de realizare a bijuteriilor și accesoriilor handmade sunt așteptați la standurile artizanilor, pregătiți să impresioneze publicul cu îndemânarea și imaginația lor. Podoabe, cutii de bijuterii pictate, cosmetice naturale, accesorii vestimentare, decorațiuni pentru locuință și multe alte obiecte deosebite vor fi prezentate la Târgul Handmade.

Tot până duminică, la parterul Iulius Mall se desfășoară Expomineralia și Bag Expo. Clienții care preferă pietrele preţioase şi semipreţioase vor descoperi exponate deosebite, la Expomineralia. Această ediţie este dedicată chihlimbarului, cei interesați putând admira şi cumpăra o gamă largă de bijuterii şi decoraţiuni realizate din „piatra norocului”. În plus, articolele cu un design deosebit sunt create din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. În același timp, la Bag Expo sunt expuse modele din colecția de toamnă. O secțiune specială va fi dedicată studenților, care vor găsi rucsacuri, genți și mape pentru toate preferințele.

activitati-copii-iulius-mall-suceava

În document se mai arată că, sâmbătă, este zi de distracție pentru prichindei. De la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii, se dă startul atelierului de creație. Cu sprijinul Creativ & Deco, cei mici vor realiza picturi pe pânză canvas, cu imagini predefinite ale personajelor din desene animate. Materialele sunt puse la dispoziția ștrengarilor de Iulius Mall Suceava, creațiile putând fi luate acasă de micii pictori, pentru a-și înfrumuseța camera. De la ora 16.00, buna dispoziție este garantată pentru năzdrăvani, la petrecerea clovnului Bobo. Și de această dată, îndrăgitul personaj le-a pregătit concursuri, jocuri, farse și alte surprize”, se arată în comunicatul  transmis de Iulius Mall Suceava.

 


Intră acum și în grupul de