Cel mai renumit circ privat din România poposește în parcarea Shopping City Suceava. Primul spectacol va avea loc joi seara


Intră acum și în grupul de

Circul Orlando vine pentru prima dată la Suceava, în parcarea Shopping City Suceava, în perioada 13-16 octombrie a.c., unde va prezenta cel mai nou și impresionant spectacol,  intitulat ,,Stelele Circului”.

circul-orlando

”Cu o experiență vastă în domeniul divertismentului, cel mai renumit circ privat din România, aduce în față publicului o distribuție internațională de artiști. Spectacolul îmbină vibrația tinereții însuflețită de o antrenantă jonglerie, numere de o senzualitate dramatică prezentate la mare înălțime, demonstrații impresionante de coregrafie și sărituri la trambulină, dresuri inedite de lei, tigri, cămile, lame, zebre, cai, precum și un umor delicios întreținut de clownul incredibil de amuzant.

Vă așteptăm să veniți și să descoperiți în interiorul circului cea mai luxoasă sală de spectacole mobilă din România, echipată după cele mai înalte standarde europene.

Circul Orlando oferă mai mult decât un spectacol, este o experiență unică și emoționantă care va captiva spectatorii de toate vârstele, prin stilul unic, cu costume colorate, muzică deosebită și o serie de detalii ce vin să îmbogățească spectacolul uimitor.

Rezultatul este un amestec impresionant de îndemânare, forță, viteză și acrobații elegante aproape eterice”, se arată pe pagina de Facebook a Shopping City Suceava.

Sursa citată  precizează că reprezentațiile vor avea loc joi și vineri la ora 18:30, sâmbătă la orele 15:30 și 18:30, iar duminică la orele 11:00 și 15:30.

Prețul biletelor este: la tribuna laterală (copii – 30 lei, adulți – 35 lei), la tribuna centrală (copii – 35 lei, adulți – 40 lei), la lojă (copii – 35 lei; adulți – 45 lei), iar în zona VIP ( copii – 45 lei, adulți – 50 lei).


Intră acum și în grupul de