Lectorul Benoît Gustot în dialog cu sucevenii, miercuri, la Biroul Francez

Sucevenii sunt invitați miercuri, 19 octombrie, începând cu ora 17:00, să cunoască minunata lume a muzicii de cameră, la Biroul Francez din Suceava, într-un dialog cu lectorul de franceză din cadrul Universității „Ștefan cel Mare”, domnul Benoît Gustot.

Gazdele evenimentului anunță într-un comunicat de presă că, informațiile și exemplificarea acestui gen muzical va fi realizată de elevii Colegiului de Artă „Ciprian Porumbesu” și ai Colegiului Național „Mihai Eminescu” din Suceava, activitatea fiind coordonată de doamna prof. Iulia Buraciuc.

Momentul cel mai așteptat al serii va fi recitalul Cvartetului Royal. Înființat la Suceava, în anul 2014, Cvartetul Royal este format din patru tineri muzicieni, absolvenţi ai Universităţii de Arte „George Enescu” din Iași, profesori ai Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava și abordează genuri muzicale diverse: de la Baroc – J.S.Bach, A.Vivaldi, la Clasicism – W. A. Mozart, la café-concert A.Piazzolla, Edith Piaf, John Kander, Scott Joplin, până la muzica din filme celebre.

Casa Prieteniei

Intrarea este liberă!

Programul săptămânal și toate evenimentele organizate de Biroul Francez vor fi anunțate pe pagina de facebook – www.facebook.com/Biroul-Francez-Casa-Prieteniei