Copiii sunt invitați să descopere primul ORĂȘEL LEGO din Suceava!


Intră acum și în grupul de

În perioada 4-13 noiembrie a.c., cei mici sunt așteptați să experimenteze lumea fascinantă a jocurilor LEGO și să își pună creativitatea în valoare, la Shopping City Suceava, într-un cadru special amenajat, unde vor putea să realizeze machete LEGO complexe, pe diferite teme, cu ajutorul seturilor puse la dispoziție, se arată pe pagina de facebook a complexului comercial.

Potrivit sursei menționate, fiecare copil care participă la activitățile LEGO se poate înscrie la tombolă unde are șansa de a câștiga unul dintre cele 5 seturi LEGO CREATOR.

Spațiul de joacă LEGO TOWN pune la dispoziția copiilor machete interactive, pentru ca aceștia să construiască în echipă, în care pot reproduce scene sau peisaje diferite. Din colecțiile de la LEGO Town nu lipsesc omuleții colorați de jucărie sau piesele LEGO clasic. Pentru copiii cu vârstele cuprinse între 2-5 ani, ghizii spațiului creativ vor pune la dispoziție piese de LEGO mari, din colecția DUPLO, astfel încât aceștia să se poată juca în siguranță.

Evenimentul are loc în fiecare zi, între orele 09:00 – 21:00, în zona magazinului Pepco și va fi coordonat de persoane autorizate, care îi vor îndruma pe copii în realizarea cu succes a construcțiilor LEGO.

În spațiul LEGO TOWN se pot juca simultan maxim 30 de copii.

Eveniment organizat în partneriat cu Creatoria.


Intră acum și în grupul de