Ateliere creative și educative pentru copii, sâmbătă, la Shopping City Suceava


Intră acum și în grupul de

Shopping City Suceava a lansat din 12 noiembrie, o nouă serie de ateliere de creație pentru copii, în colaborare cu Smart School, la care cei mici sunt invitați să își pună imaginația în practică și să confecționeze cele mai inedite obiecte, utilizând o varietate de tehnici de lucru manual moderne și atractive. Atelierele sunt programate a avea loc în fiecare sâmbătă, între orele 13.00 – 17.00, în incinta centrului comercial, în zona magazinului Pepco, se arată pe pagina de facebook a complexului comercial.

scs

Potrivit sursei menționate, copiii sunt așteptați să participe la activități care stimulează creativitatea, simțul critic și dezvoltarea abilităților artistice ale fiecăruia. Atelierele de creație sunt structurate pe termen lung, sub forma unei platforme de workshop-uri diferite ca tematică și tehnică, prin intermediul cărora cei mici vor explora domeniul vast al creativității. Temele atelierelor vor fi atractive, antrenante și se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani.

Fiecare sesiune va aduce o nouă tematică pentru participanți prin care fiecare copil va realiza un obiect util sau artistic din materiale diverse, pe care îl va putea lua la final acasă. Copiii vor învăța tehnici de lucru interesante (decoupage, pirogravură, quilling, origami etc.) și vor dobândi informații variate despre mediul înconjurător și materialele din jur. În plus, vor experimenta pictura pe sticlă, lemn, bumbac, hârtie şi pânză, dar și pe ceramică.

Sâmbătă, 19 noiembrie va fi organizat atelierul ”Funny T-shirt” (pictură și imprimare pe tricou), iar pe 26 noiembrie ”Atelierul de măști”.

Atelierele sunt structurate în două sesiuni a câte două ore fiecare (13:00 – 15:00; 15.00 – 17.00) la care pot participa maxim 40 de copii. La fiecare sesiune se pot înscrie un număr limitat de copii, respectiv 20. Participantii se pot înscrie săptămânal, până sâmbătă, printr-un e-mail la adresa: [email protected].

Atelierele îi vor ajuta pe copii să își dezvolte atenția, abilitățile practice și imaginația, oferind totodată o alternativă artistică de petrecere a timpului liber.


Intră acum și în grupul de