Trei spectacole pe scena Teatrului Municipal ”Matei Vișniec” din Suceava, în cadrul evenimentului ”O serată teatrală…”

o-serata-teatralaColegiul Național ”Ștefan cel Mare” din Suceava, în colaborare cu Teatrul Municipal Matei Vișniec, invită publicul iubitor de teatru tânăr, sâmbătă 3 decembrie, la evenimentul intitulat „O serată teatrală…”.

Programul evenimentului cuprinde trei spectacole de teatru: spectacolul „Break The Wall”, susținut de trupa Victoria Art București (ora 18:00),  „Un Spectacol Pamfomatic” , prezentat de Atelierul de Teatru Botoșani (ora 19:30) și spectacolul „Cercul Poeților Dispăruți” , prezentat de Teatrul Pi Suceava (ora 21:00).

Intrarea la spectacole este liberă, dar și pe bază de invitație. Invițatiile pot fi găsite si la sediul teatrului, în limita locurilor disponibile.

Realizarea acestui eveniment a fost posibilă cu ajutorul Ministerului Educației și Cercetării prin Inspectoratul Școlar Județean Suceava, Colegiului Național ”Mihai Eminescu” Suceava și al firmei de evenimente Epic.Co Agency Suceava.

La eveniment se vor colecta donații care vor merge în fondurile trupei de teatru Pi și se vor folosi pentru achiziționarea unui minim de decor și recuzită necesar în viitorul proiect.