Mike Godoroja & Blue Spirit cântă la Suceava, în 19 decembrie

La Centrul Cultural Bucovina (Sala Cinema Modern) va avea loc luni, 19 decembrie a.c., la ora 19:00, un concert susținut de Mike Godoroja & Blue Spirit.

Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Studenților din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava.
”Sunt 30 de ani de când Mike Godoroja face muzică, ajută pe alții să facă muzică, sprijină muzica de calitate din România. A înregistrat cu Blue Spirit 8 albume, a compus pentru Iris, Felicia Filip si Blue Spirit, a fost producătorul muzical al întâmplărilor care     i-au adus în România pe Ray Charles, James Brown, Chick Corea, Zucherro, Big Mountain, Jimmy Smith, Steve Howe, Steve Hackett, David Palmer, a realizat, timp de peste 25 de ani, emisiuni de radio și televiziune despre muzică și artiști. Blues-ul “elastic”, condimentat cu jazz, rock, folk, country și tradiționale modele românești crează inconfundabila marca Mike Godoroja & Blue Spirit”, arată organizatorii.

Biletele costă 30 de lei pentru publicul larg sau 15 lei pentru elevi și studenți și sse pot achiziționa online pe www.ccs-sv.ro / www.biletesuceava.rosau de la Observatorul Astronomic, de luni până vineri în intervalul orar 10:00 – 12:00.
Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon la 0752 092 606. (Irina Lițu)