Mike Godoroja & Blue Spirit cântă la Suceava, în 19 decembrie


Intră acum și în grupul de

La Centrul Cultural Bucovina (Sala Cinema Modern) va avea loc luni, 19 decembrie a.c., la ora 19:00, un concert susținut de Mike Godoroja & Blue Spirit.

Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Studenților din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava.
”Sunt 30 de ani de când Mike Godoroja face muzică, ajută pe alții să facă muzică, sprijină muzica de calitate din România. A înregistrat cu Blue Spirit 8 albume, a compus pentru Iris, Felicia Filip si Blue Spirit, a fost producătorul muzical al întâmplărilor care     i-au adus în România pe Ray Charles, James Brown, Chick Corea, Zucherro, Big Mountain, Jimmy Smith, Steve Howe, Steve Hackett, David Palmer, a realizat, timp de peste 25 de ani, emisiuni de radio și televiziune despre muzică și artiști. Blues-ul “elastic”, condimentat cu jazz, rock, folk, country și tradiționale modele românești crează inconfundabila marca Mike Godoroja & Blue Spirit”, arată organizatorii.

Biletele costă 30 de lei pentru publicul larg sau 15 lei pentru elevi și studenți și sse pot achiziționa online pe www.ccs-sv.ro / www.biletesuceava.rosau de la Observatorul Astronomic, de luni până vineri în intervalul orar 10:00 – 12:00.
Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon la 0752 092 606. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de