”Să nu uităm… de Crăciun”, spectacol folcloric de obiceiuri de iarnă, pe scena USV


Intră acum și în grupul de

Sala Auditorium „Joseph Schmidt” din cadrul Univeristății ”Ștefan cel Mare” Suceava va găzdui miercuri, 21 decembrie a.c., de la ora 19:30, spectacolul folcloric de obiceiuri de iarnă ”Să nu uităm… de Crăciun”,  susținut de Ansamblul Artistic Arcanul USV și invitații săi.

Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Studenților din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava  și Ansamblul Artistic Arcanul USV, dirijat de prof. Trifan Leancă.

”În acest an, pornim cu colindele Corului Bărbătesc „Flori de Măr” de la Râșca și ale Grupului Folcloric „Străjăncuța” din Straja, continuând apoi noi, Ansamblul Studențesc Arcanul USV, cu obiceiurile de iarnă de la casa gospodarului bucovinean, terminând cu Urșii de la Boroaia”, arată membrii Ansamblului ”Arcanul” USV, coordonat de dr.ing. Sorin Pohoață.

Coregrafia spectacolului este asigurată de ing. Ioan-Ilie Nemțoi.

Biletele costă 10 lei pentru publicul larg sau 5 lei elevi și studenți și se pot achiziționa online pe www.ccs-sv.ro / www.biletesuceava.rosau de la Observatorul Astronomic, de luni până vineri în intervalul orar 10:00 – 12:00.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon  0752 092 606. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de