Părintele diacon Adrian Sorin Mihalache susține conferința „Răsărit-a lumii Lumina cunoștinței” la USV


Intră acum și în grupul de
În Aula din Corpul A al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava va avea loc miercuri, 14 decembrie a.c., de la ora 18.00, conferința „Răsărit-a lumii Lumina cunoștinței”, susținută de Pr. lect.univ.dr. Adrian Sorin Mihalache.
În cadrul evenimentului organizat de  A.S.C.O.R. Suceava, părintele diacon își va lansa cartea ”Lumina celui nevăzut – O privire teologică în raționalitatea Creației și teoriile științifice recente despre Univers”, vol. I și II.

Părintele diacon Adrian Sorin Mihalache este licenţiat în Matematică şi Teologie, a absolvit cursuri de master în Psihologie, Filosofie, Teologie ortodoxă şi Fizică teoretică.
Din anul 2010, este doctor în Filosofie al Universităţii „Al. I. Cuza” din Iaşi, iar în prezent urmează un doctorat în neuroștiințe la Facultatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București.

Este cadru didactic la Facultatea de Teologie Ortodoxă “Dumitru Stăniloaie” din Iaşi din anul 2008, editor executiv al „Journal for Interdisciplinary Research on Religion and Science” și coordonator al Centrului de Studii Interdisciplinare în Religie şi Ştiinţă din 2014.

Părintele diacon Adrian Sorin Mihalache realizează şi moderează din 2010 emisiunea „Lumina celui nevăzut” la TV Trinitas, este trainer în cadrul “Atelierului de restaurare a vieții” demarat în 2015 și este implicat în numeroase proiecte şi activităţi cu specific interdisciplinar.

Intrarea la eveniment este liberă în limita numărului de locuri disponibile.

Intră acum și în grupul de