Cadoul muzical de Crăciun, oferit de Iulius Mall, a bucurat mii de suceveni

O seară specială de decembrie, în compania muzicii clasice, la Iulius Mall Suceava. De asta au avut parte toți cei care au răspuns invitației de a „Simți magia Crăciunului”, prin concertul extraordinar al Filarmonicii de Stat Botoșani, un cadou de sărbători oferit clienților săi de Iulius Mall.

”Sâmbătă seara, în Iulius Mall Suceava au răsunat colinde și cântece de Crăciun, spre încântarea celor veniți să se bucure de frumoasele melodii. Și de această dată, concertul Filarmonicii de Stat Botoșani a avut parte de un public numeros și entuziast.

Mii de suceveni și nu numai s-au bucurat, timp de oră și jumătate, de o atmosferă de poveste, pe ritmuri clasice. Orchestra Filarmonicii de Stat Botoșani, dirijată de maestrul Tiberiu Oprea, i-a fermecat pe cei prezenți cu vivacitatea interpretărilor. Pe scenă au urcat soprana Mediana Vlad, solistă a Teatrului de Operetă şi Musical „Ion Dacian” din București, dar și trompetistul Mirel Manea și soliștii Mădălina Omania și Virgil Prispian”, se arată   într-un comunicat de presă transmis de complexul comercial.

Surprizele muzicale vor continua la Iulius Mall Suceava, anunță sursa citată.