Artistul suedez Henrick Solera va susține un recital la Iulius Mall Suceava, în a doua zi de Crăciun


Intră acum și în grupul de

 

Sucevenii se vor bucura luni, 26 decembrie a.c., de o seară muzicală cu totul specială, la Iulius Mall Suceava.

FOTO: Facebook – Henrick Solera

Potrivit unui comunicat al complexului comercial sucevean, de la ora 17.00, publicul din Iulius Mall Suceava va fi încântat cu un recital susţinut de Henrick Solera, artist internaţional, muzician şi entertainer de origine suedeză, al cărui show combină stilul clasic al lui Frank Sinatra, cu cel contemporan al lui Michael Bublé.

”Spectacolele lui Henrick Solera sunt antrenante și memorabile, pentru că împletesc pasiunea pentru muzică și comedie. La Iulius Mall Suceava va fi cel de-al doilea spectacol pe care artistul îl susține în România, primul fiind în ansamblul urbanistic Palas din Iași, dezvoltat tot de compania Iulius”, se arată în comunicatul Iulius Mall.

Totodată, sursa citată mai precizează că până pe 23 decembrie, clienții Iulius Mall Suceava mai au posibilitatea de a cumpăra accesorii în tendințe și bijuterii din pietre prețioase și semiprețioase. La Bag Expo vor găsi peste 6.000 de genți, portofele, borsete, curele și altele. Totodată, Expomineralia reunește zeci de mii de bijuterii, accesorii și decoraţiuni din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase.


Intră acum și în grupul de