Cel mai mare târg de nunți din Suceava, în perioada 10-12 februarie, la Shopping City


Intră acum și în grupul de

La Shopping City Suceava se va desfășura în perioada 10-12 februarie a.c., a IV-a ediție a Târgului de Nunți ”Trend Mariaj”.

”La Trend Mariaj sucevenii vor avea şansa să se întâlnească cu cei mai buni specialişti, pentru a afla ultimele tendințe din domeniul nunților: ce este nou, ce se poartă, ce se potriveşte cel mai bine pentru nunta lor, care este bugetul alocat, tot ce ai nevoie pentru ca nunta, să fie exact așa cum o visează. Chiar dacă vă doriți să puneți la punct ultimele detalii, ori să alegeți o gamă variată de servicii, la târgul de nunți din incinta Shopping City Suceava, dorinţele voastre vor prinde contur.

Sunteți în căutarea rochiei de mireasă? Vă așteptăm cu zeci de modele!

Aparitia oricarei mirese atrage atentia tuturor, iar sarcina noastra este sa facem ce orice mireasa sa isi aleaga rochia de mireasa potrivita pentru silueta si conformatia ei.

Fie că visezi la o rochie de tip sirenă, prințesă, de bal sau A-line, iți dorești să fie cu trenă lungă sau  mai scurtă, cu design deosebit ori cu simplă din danelă, rochia visurilor tale o poți găsi la Trend Mariaj. Tot aici, mirii își vor putea alege costumul de ceremonie, de la clasic până la modern sau <made to measure>, aşa încât fiecare să îşi găsească ţinuta perfectă. De altfel, nelipsite vor fi şi celelalte elemente esenţiale pentru o nuntă unică: inele de logodnă și verighete din aur alb sau galben, torturi, prăjituri și candy baruri sau mase cu fructe, decoraţiuni şi aranjamente florale, invitaţii personalizate și mărturii, servicii foto sau video, cabine foto și mărturii magnetice, dar și sonorizare, DJ, artiști şi formaţii, sau chiar destinaţii atractive pentru luna de miere.

Toate detaliile pentru organizarea celui mai important eveniment din viața unui cuplu le găsiți la târg. Cei mai buni specialiști în domeniu din judetul Suceava și nu numai, vor fi aici pentru a le oferi viitorilor însurăţei, cele mai bune sfaturi în materie de nunţi.

Se anunță o ediție plină de surprize și noutăți, detalii pe pagina de facebook Trend Mariaj!”, se arată în comunicatul de presă transmis de Shopping City Suceava. (Irina Lițu)

 

 


Intră acum și în grupul de