„Îndrăgostiţi fără noroc”, un nou spectacol susținut de maestrul Tudor Gheorghe pe scena suceveană


Intră acum și în grupul de

Maestrul Tudor Gheorghe revine pe scena suceveană miercuri, 15 martie, a.c., de la ora 19:00, cu un nou spectacol, întocmit în mod iscusit, sub titulatura „Îndrăgostiţi fără noroc”.

„Olteanul universal” a fost dintotdeauna un îndrăgostit cu noroc şi s-a gândit să creeze un spectacol pentru cei fără noroc, transformându-le nenorocul în cântec de dragoste.

Tudor Gheorghe se va lupta, prin „exorcizare muzicală”, cu nenorocul altora, având cele mai frumoase unelte: poezia şi melosul românesc. 

„Indrăgostiți fără noroc” este un spectacol alcătuit în intregime din poezii de o rară frumusețe, îmbracate în ținută de gală muzicală de orchestratorul Marius Hristescu.

„Toate piesele din acest spectacol vor fi şlagare! Voi avea un cor de fete şi o trupa rock, care mă vor sprijini în disperarea îndrăgostiților. Sound-ul va fi special!”, a declarat maestrul Tudor Gheorghe.

Biletele costa 80 lei (60 lei pentru elevi, studenti si pensionari ) si pot fi cumparate de la secretariatul Casei de Cultura a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel 0230523718.


Intră acum și în grupul de