„Îndrăgostiţi fără noroc”, un nou spectacol susținut de maestrul Tudor Gheorghe pe scena suceveană

Maestrul Tudor Gheorghe revine pe scena suceveană miercuri, 15 martie, a.c., de la ora 19:00, cu un nou spectacol, întocmit în mod iscusit, sub titulatura „Îndrăgostiţi fără noroc”.

„Olteanul universal” a fost dintotdeauna un îndrăgostit cu noroc şi s-a gândit să creeze un spectacol pentru cei fără noroc, transformându-le nenorocul în cântec de dragoste.

Tudor Gheorghe se va lupta, prin „exorcizare muzicală”, cu nenorocul altora, având cele mai frumoase unelte: poezia şi melosul românesc. 

„Indrăgostiți fără noroc” este un spectacol alcătuit în intregime din poezii de o rară frumusețe, îmbracate în ținută de gală muzicală de orchestratorul Marius Hristescu.

„Toate piesele din acest spectacol vor fi şlagare! Voi avea un cor de fete şi o trupa rock, care mă vor sprijini în disperarea îndrăgostiților. Sound-ul va fi special!”, a declarat maestrul Tudor Gheorghe.

Biletele costa 80 lei (60 lei pentru elevi, studenti si pensionari ) si pot fi cumparate de la secretariatul Casei de Cultura a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel 0230523718.