Expoziţia ”Bijuteriile adâncurilor” va fi deschisă în perioada 14 februarie – 3 martie, la Muzeul de Științele Naturii din Suceava


Intră acum și în grupul de

La Muzeul de Ştiinţele Naturii din Suceava se va desfășura în perioada 14 februarie – 3 martie a.c. expoziţia temporară ”Bijuteriile adâncurilor”.

Potrivit unui comunicat al Muzeului Bucovinei, acest gen de manifestare a devenit deja un eveniment tradiţional în programul de primăvară al Muzeului de Științele Naturii din Suceava.

”Expoziţia prezintă într-un cadru restrâns o tematică axată în special pe bijuterii și podoabe confecţionate din pietre semiprețioase și ornamentale dar și piese existente în patrimoniul muzeului – colecția de Mineralogie. Materialul expus este însoțit de texte și fotografii care oferă informații și curiozități referitoare la acestea”, arată sursa citată.

În comunicat se mai precizează că vizitatorii pot achiziţiona din standul binecunoscut al muzeului mărțișoare din pietre semipreţioase și ornamentale, prezentate pe zodii, dar și bijuterii din pietre, obiecte ornamentale, realizate din frumoasele daruri ale pământului.

Expoziția ”Bijuteriile adâncurilor” va putea fi vizitată luni între orele 9-16, iar de marți până duminică, între orele 9-17. (Irina Lițu)

 

 


Intră acum și în grupul de