Expoziția și festivitatea de premiere a Concursului național de artă plastică „Ion Irimescu”, luni, la Muzeul de Istorie Suceava


Intră acum și în grupul de

Muzeul de Istorie din Suceava va găzdui luni, 27 februarie a.c., începând cu ora 15.00, expoziția și festivitatea de premiere a Concursului național de artă plastică „Ion Irimescu”, ediția a X-a.

Potrivit reprezentantului Centrului Cultural ”Bucovina”, Tiberiu Cosovan, vor fi expuse un număr total de 72 de lucrări (45 de lucrări de pictură și 27 de lucrări de grafică) realizate de concurenți din județele Bacău, Bihor, Botoșani, Brăila, Brașov, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Gorj, Maramureș, Mureș, Neamț, Prahova, Suceava, Timiș și municipiul București.

”Juriul ediției din acest an (alcătuit din prof. Niculai Moroșan, președintele Filialei Suceava a Uniunii Artiștilor Plastici din România – președinte, prof. Oana Ruxandra Hrișcă și graficianul Mihai Pânzaru PIM – membri) a evaluat lucrările și a desemnat premianții”, a arătat Cosovan

Evenimentul, organizat de Consiliul Județean Suceava, Centrul Cultural „Bucovina” – Școala de Arte „Ion Irimescu” Suceava,  va cuprinde și un moment muzical susținut de profesori de la Școala de Arte „Ion Irimescu” Suceava. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de