Târg de antichități și premii de Ziua Femeii, în weekend, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Zile însorite și cu evenimente speciale se anunță, în acest week-end, la Iulius Mall Suceava. O agendă bogată, pentru cei mici și cei mari, va face ca în acest sfârșit de săptămână toți clienții Iulius Mall să simtă că „Primăvara este în aer”, se arată într-un comunicat al complexului comercial.

”De vineri până duminică, în perioada 3 – 5 martie 2017, parterul Iulius Mall Suceava va fi învăluit de parfum nostalgic. Expozanți din toate colțurile țării își vor prezenta cele mai elegante și valoroase piese, spre încântarea iubitorilor de frumos, artă și antichități. Târgul Colecționarilor este și un prilej de a alege pentru doamne și domnișoare cadouri de 8 Martie cu adevărat unice, care păstrează povești de demult. Bijuterii de un rafinament cuceritor, piese de mic mobilier, tablouri, numismatică, filatelie, porțelanuri, decorațiuni și multe alte obiecte cu patina timpului așteaptă să fie descoperite, la târgul din Iulius Mall.

Sâmbătă, 4 martie, de la ora 9.00, sala de conferințe de la etajul Iulius Mall va găzdui o nouă competiție de șah, dedicată prichindeilor. Organizat de Palatul Copiilor Suceava, concursul de mutări inteligente îi va avea ca protagoniști pe micii pasionați de sportul minții. Cei mai buni șahiști vor fi premiați și vor primi diplome.

Se apropie Ziua Femeii, așa că Iulius Mall îi ajută pe copii să pregătească daruri făcute chiar de ei, pentru mămici. Sâmbătă, de la ora 14.00, năzdrăvanii înarmați cu îndemânare și imaginație vor fi îndrumați de specialiștii Creativ & Deco să realizeze rame foto, decorate cu simboluri ale primăverii, pe care apoi să le ofere cadou. Toate materialele sunt asigurate de Iulius Mall.

Sâmbătă seara va fi pe note muzicale, în îndrăgita destinație de shopping și recreere. De la ora 19.00, publicul va porni într-o nouă incursiune în fascinanta lume a ritmurilor clasice, de această dată fiind completate cu vocea Paulei Seling. „Concert de Primăvară” este susținut de Orchestra Filarmonicii de Stat Botoșani, un cadou oferit de Iulius Mall, cu muzică pop și orchestrație simfonică antrenantă, care să reprezinte vivacitatea și energia noului sezon. Spectatorii vor avea prilejul de a se delecta cu un veritabil spectacol, care îmbină melodiile cunoscutei artiste, cu partiturile interpretate de instrumentiști, sub bagheta dirijorului Iulian Rusu.

Dacă este duminică, cei care iubesc dansul primesc invitația ritmată a instructorilor Salsa Family. De la ora 17.00, parterul mall-ului se va transforma în ring pentru toți cei care vor să deprindă mișcările de salsa, bachata și merengue.

Până pe 8 martie inclusiv, toți clienții care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din magazinele preferate se pot înscrie în campania „Primăvara este în aer”, cu premii adorate de doamne și domnișoare. În fiecare zi, prin tragere la sorți, vor fi acordate patru premii: trei brățări Pandora și un ondulator automat Babyliss. În plus, primii 185 de participanți ai fiecărei zile vor fi răsplătiți cu premii instant: sesiuni de înfrumusețare, seturi de beauty Sephora, aranjamente florale, dulciuri sau băuturi răcoritoare”, anunță Iulius Mall în comunicatul de presă. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de