O nouă reprezentație a spectacolului ”Zadarnicele chinuri ale dragostei”, după William Shakespeare, sâmbătă, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava va găzdui, sâmbătă, 1 aprilie 2017, la ora 19.00, o nouă reprezentație a spectacolului ”Zadarnicele chinuri ale dragostei”, după William Shakespeare, în regia lui Alexandru Bogdan.

Potrivit unui comunicat de presă, spectacolul este o pledoarie pentru dragoste și îndrăgostiți, pentru sensibilitate și pasiune, o comedie pentru tinerii de toate vârstele și mai ales pentru cei care cred că existența fără iubire e un nonsens.

„Zadarnicele chinuri ale dragostei este un studiu atent elaborat asupra celor mai fine aspecte ale emoției umane, totul văzut printr-o prismă comică, hilară, jucăușă, relaxantă dar, în același timp, lucidă și ironică”, menționează sursa citată.

Zadarnicele chinuri ale dragostei (Love’s Labour’s Lost) este o piesă mai puțin cunoscută a lui William Shakespeare și mai rar montată.

„Apreciată  ca fiind una dintre cele mai „flamboaiante“, din punct de vedere intelectual, piesa abundă în sofisticate jocuri de cuvinte, calambururi şi aluzii literare. Spectacolul în regia lui Alex Bogdan transpune problematica piesei în actualitatea zilelor noastre, cu accente pe cotidian și realitățile cunoscute”, se mai arată în comunicat.

Alexandru Bogdan este regizor și actor cu experiență, care propune o modalitate interesantă de abordare a textului clasic, iar spectatorii l-au mai întâlnit pe regizorul Alex Bogdan pe scena Teatrului „Matei Vișniec” cu prilejul spectacolului invitat Happy End.

Din distribuție fac parte Cosmin Panaite, Bogdan Cantauz, Sergiu Moraru, Bogdan Amurăriței, Diana Lazăr, Delu Lucaci, Clara Popadiuc, Cristina Florea, Cătălin Mîndru, Alexandru Marin, Horia Butnaru.

Pe lângă regia semnată de Alexandru Bogdan, scenografia și costumele sunt asigurate de Raluca Alexandrescu, iar luminile și video design aparțin lui Eranio Petruska

Durata spectacolului este de o oră și 40 de minute.

Prețul unui bilet pentru publicul larg este de 20 de lei, iar pentru elevi, studenți și pensionari – 10 lei.

Relații și rezervări, la telefon: 0759048677.

 

loading...