”Arta manipulării” și ”Încondeiere”, temele ediției de anul acesta a Festivalului Internațional ”Umor la … Gura Humorului”


Intră acum și în grupul de

Festivalul Internațional de Grafică Satirică și Literatură Umoristică ”Umor la …Gura Humorului”, care a ajuns la cea de-a XXVII-a ediție, va avea loc în perioada 16-18 iunie 2017.

Evenimentul este organizat de Primăria Gura Humorului, Consiliul Județean Suceava – Centrul Cultural Bucovina și Primăria Mănăstirea Humorului.

Anul acesta, temele celor două secțiuni ale festivalului sunt: ”Arta manipulării” – pentru grafică satirică și ”Încondeiere” – pentru literatură umoristică.

La secțiunea Grafică Satirică, se vor acorda următoarele premii: Premiul I – 500 de euro, Premiul II- 300 de euro, Premiul III- 200 de euro și Premiul „George Gavrilean” – pentru debutanţii în Bucovina, în valoare de 200 de euro.

La secțiunea literatură umoristică, se vor acorda următoarele premii: Premiul I – 200 euro pentru epigramă şi 200 euro pentru poezie umoristică, Premiul II – 100 euro pentru epigramă şi 100 euro pentru poezie umoristică, Premiul III  – 50 euro pentru epigramă şi 50 euro pentru poezie umoristică.

Regulamentele concursului și fișele de înscriere pot fi descărcate de pe site-ul Primăriei Gura Humorului (http://www.primariagh.ro/).

Relaţii suplimentare se pot obține la Biroul de Relaţii cu Presa al Festivalului „Umor la… Gura Humorului” – Prof. Elvira Romaniuc- Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina Gura Humorului (Telefon – 00 40 740 926 479, E-mail:  [email protected]) și de la prof. Constantin Logigan – Casa de Cultură Gura Humorului (Telefon- 00 40 742 925 259). (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de