Trupa timișoreană ”Dincolo de ziduri” lansează albumul „Adevăratul eu”, la Suceava


Intră acum și în grupul de

În Sala Mică a Casei de Cultură Suceava va avea loc vineri, 19 mai a.c., de la ora 19:00, un concert cu ocazia lansării albumului „Adevăratul eu” al trupei timișorene ”Dincolo de Ziduri”.

 

Formația ”Dincolo de Ziduri” a luat naștere în 2009, când membrii trupei și-au propus să creeze și altfel de muzică, una pentru suflet, nu doar pentru divertisment.

Membrii trupei: Johny Kui (voce și chitară electrica), Popa Mihai (chitară electrică), Daniel Kui (chitară bas) și Emi Kui (tobe) abordează în principal un stil rock, pe care îl împletesc cu diferite forme de hard-rock sau progressive rock pentru a surprinde ascultătorul prin contrastul neașteptat dintre versuri și instrumente.

”Dincolo de Ziduri” are la activ două albume ”Contraste (2009) și ”Adevăratul eu”, care va fi lansat cu ocazia concertului.

“Conceptul <Adevăratul eu> a început să se concretizeze pe măsură ce activitatea componistică a trupei era în plină dezvoltare. Urmând firul narativ țesut de la o compoziție la alta, a fost foarte vizibilă direcția mesajului nostru din 2016.

<Adevăratul eu> reprezintă un mare semn de întrebare, un protest, un strigăt de biruință, un val de încuajare și viață, un puternic imbold în a căuta una dintre tainele care stau la baza vieții noastre, și anume, cine sunt eu?”,  explică Johnny Kui.

Concertul de la Suceava face parte din seria de concerte organizate de ”23 cuvinte”.


Intră acum și în grupul de