Concert rock al trupei „Dincolo de Ziduri”, miercuri, în campusul Universității din Suceava


Intră acum și în grupul de

Trupa timișoreană de muzică rock „Dincolo de Ziduri” va susține un concert în „Grădina englezească” a Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, miercuri, 17 mai a.c., de la ora 20.00.

Concertul este organizat de Asociația Studenților din Universitatea Suceava (ASUS), Universitatea „Ștefan cel Mare” și Casa de Cultură a Studenților și face parte din cadrul Festivalului „Zilele și Nopțile Studențești” (ZNST), intrarea fiind liberă.

Formația ”Dincolo de Ziduri” a luat naștere în 2009, când membrii trupei și-au propus să creeze și altfel de muzică, una pentru suflet, nu doar pentru divertisment.

Membrii trupei: Johny Kui (voce și chitară electrica), Popa Mihai (chitară electrică), Daniel Kui (chitară bas) și Emi Kui (tobe) abordează în principal un stil rock, pe care îl împletesc cu diferite forme de hard-rock sau progressive rock pentru a surprinde ascultătorul prin contrastul neașteptat dintre versuri și instrumente.

„Dincolo de Ziduri” are la activ două albume, „Contraste” și „Adevăratul eu”.

Festivalul „Zilele și Nopțile Studențești” are loc în perioada 8-28 mai, organizatorii pregătind diferite activități structurate în cadrul celor cinci departamente: Divertisment, Cultural – Educaţional, Sănătate, Mediu și Sport. Totodată, studenții vor putea participa și la o acțiune de Treasure Hunt.

(Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de