Peste o mie de copii talentați participă la etapa zonală a Festivalului ”Voinicelul”, care se desfășoară în weekend, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Cei mai curajoși și talentați prichindei din Suceava se vor „duela” în voci și mișcări ritmate, în acest week-end, la Iulius Mall, în cadrul Festivalului – concurs „Voinicelul”. Publicul va fi încântat cu momente artistice dintre cele mai variate, preșcolarii oferind din pasiunea lor pentru muzică și dans, se arată într-un comunicat de presă al Iulius Mall Suceava.

”Vineri și sâmbătă, pe 19 și 20 mai 2017, de la ora 8.30, Iulius Mall Suceava găzduiește etapa zonală a celei de-a XV-a ediții a Festivalului-concurs național de interpretare artistică pentru preșcolari „Voinicelul”. Timp de două zile, la etajul mall-ului va răsuna muzica, în interpretarea unor mici artiști. Pe scena amplasată în zona Food Court vor urca peste 1.000 de copii, cu vârste cuprinse între 4 și 6 ani, din Municipiul Suceava și zona limitrofă.

Participanții vor impresiona juriul și publicul cu peste 200 de momente artistice variate: grupuri vocale, soliști, recitatori, fantezie coregrafică, dansuri populare, moderne, sportive sau de caracter. Cei mai talentați dintre ei vor reprezenta Municipiul Suceava la etapa județeană a festivalului, care se va desfășura pe 9 și 10 iunie, tot la Iulius Mall”, informează sursa citată.

Festivalul – concurs „Voinicelul” este organizat de Inspectoratul Școlar al Județului Suceava, în colaborare cu Iulius Mall Suceava, scopul evenimentului fiind încurajarea și promovarea copiilor cu potențial artistic, încă de la vârsta preșcolară, precum și valorificarea obiceiurilor și tradiţiilor românești. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de