Concert Vali Boghean Band, joi, în „Grădina englezească” a USV


Intră acum și în grupul de

În „Grădina englezească” a Universității „Ștefan cel Mare” Suceava va avea loc joi, 25 mai a.c., de la ora 20.00, un concert susținut de Vali Boghean Band.

Spectacolul este organizat de Asociația Studenților din Universitatea Suceava (ASUS), Universitatea „Ștefan cel Mare” și Casa de Cultură a Studenților și face parte din cadrul Festivalului „Zilele și Nopțile Studențești” (ZNST), intrarea fiind liberă.

După concert, studenții se vor distra în compania lui Aykad.

Vali Boghean Band este un nou proiect lansat în Republica Moldova şi este compus din artişti entuziaşti şi virtuoşi.

Potrivit organizatorilor, muzica trupei este compusă din improvizaţii originale şi este dificil de definit ca un gen specific. Stilul lor este o fuziune între jazz balcanic, etno est-european, folk, muzică orientală şi ţigănească, dar şi cu elemente de muzică clasică, toate fiind îmbinate într-o manieră modernă.

Toţi membrii trupei sunt artişti profesionişti cu o experienţă vastă adunată în cadrul multor proiecte naţionale şi internaţionale.

Festivalul „Zilele și Nopțile Studențești” are loc în perioada 8-28 mai, organizatorii pregătind diferite activități structurate în cadrul celor cinci departamente: Divertisment, Cultural – Educaţional, Sănătate, Mediu și Sport.

(Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de