Salonul Auto Bucovina, ediția a XIV-a, în perioada 15-18 iunie, pe esplanada Casei de Cultură din Suceava

Informează-te cu noutățile din lumea auto la Salonul Auto Bucovina 2017


Intră acum și în grupul de

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava organizează în perioada 15 – 18 iunie, cu sprijinul Primăriei Municipiului Suceava, ediţia a XIV-a a Salonului Auto Bucovina.

Expoziția se va desfășura pe esplanada Casei de Cultură din Suceava și va putea fi vizitată  între orele 10:00 -18:00.

Potrivit organizatorilor, în cadrul evenimentului, sucevenii vor putea admira şi testa cele mai noi modele ale celor peste 20 de mărci auto participante la eveniment, Mercedes, BMW, Dacia, Renault, Nissan, Toyota,Volkswagen, DAF, Iveco, Tatra, Mitsubishi, Citroen, Kia, Ford, Land Rover,Jaguar,Jeep, Fiat, precum și școala de șoferi Sigur la volan, firmele de asigurări Generali și Destine Broker,  Diesel Service Bosanci, Romfour și Parbiz Center Automotive, toate acestea fiind expuse pe o suprafață de 3500 mp.

”Creșterea numărului de expozanți de la an la an și al mărcilor prezente confirmă faptul că acest eveniment este unul de importanță regională, contribuind la promovarea imaginii produselor industriei auto, a unui întreg concept căruia i s-au adus plusuri de la o ediție la alta”, se arată într-un comunicat al CCI Suceava.

Sursa citată precizează că această ediție aduce și în acest an, la Salonul Auto Bucovina, o mașină unică din Campionatul Național de Drift.

”Este vorba de un BMW E46 Coupe Cabrio, cu un motor M3 de 3,2 l EVO ce dezvoltă peste 640 CP. Această mașină a participat deja la etapa I a campionatului de drift care a avut loc în Ungaria pe un circuit foarte greu, unde au fost prezenți peste 70 de concurenți”, menționează CCI Suceava.

De asemenea, la Salon vor fi prezente mașini de epocă, limuzine, mașini hibrid și multe alte mărci auto renumite.

”Salonul Auto Bucovina aduce în premieră pentru zona noastră la o astfel de manifestare pe pictorul Adrian Mițu, care ne va surprinde cu expoziția de tablouri cu mașini pictate, utilizând o metodă inedită de coloristică cu cafea și vin”, anunță organizatorii evenimentului.

Aceștia mai informează că manifestarea reunește cei mai importanți dealeri locali și nu numai care vor expune ultimele noutăți în materie de autoturisme și care ”vă vor convinge să alegeți mașina mult visată,  cu ofertele, reducerile și premiile ce vor fi acordate doar pe perioada evenimentului”. (Irina Lițu)

 


Intră acum și în grupul de