Andra, Alex Velea, Lidia Buble, Taxi, Proconsul și Bosquito concertează la ”Zilele Humorului”, ce vor avea loc între 6 și 9 iulie


Intră acum și în grupul de

”Zilele Humorului” se vor desfășura anul acesta în perioada 6-9 iulie, artiști și trupe de renume ca Andra, Alex Velea, Lidia Buble, Taxi, Proconsul și Bosquito fiind așteptați că susțină concerte în cadrul evenimentului.

Potrivit programului publicat pe site-ul Primăriei orașului Gura Humorului, manifestările încep joi, la ora 13.00 cu premierea cuplurilor de aur din oraș, care au împlinit 50 de ani de căsătorie și deschiderea parcului de distracții din cadrul Complexului Ariniș.

Târgul Meșteșugarilor, care a ajuns la a XII-a ediție, își va deschide porțile, vineri, la ora 12.00, în Parcul Ariniș.

La ora 16.00, la Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina va avea loc vernisajul expoziției de pictură ”Acuarela”, semnată de  Radu Bercea.

Începând cu ora 17.30, atât vineri cât și sâmbătă, ”Humorenii talentați” vor oferi spectatorilor reprezentații de dans și de muzică ușoară și populară, urmând ca spre seară, pe scena mare din Parcul Ariniș să concerteze trupa Taxi și Andra.

A doua zi a manifestărilor prilejuite de Zilele orașului Gura Humorului se va încheia cu ”Balul humorenilor” ce se va desfășura în cortul hotelului Toaca Bellevue.

Sâmbătă, după spectacolul oferit de ”Humorenii talentați”, pe scenă vor urca trupa poloneză ColoRed, Alex Velea și Proconsul.

Duminică, începând cu ora 14.00, stadionul din oraș va găzdui o expoziție canină și un concurs de tracțiune, iar pe scena mare din Parcul Ariniș se va desfășura spectacol folcloric ”Humorul iubește Folclorul”, ce va fi susținut de Alexandru Brădăţan şi invitaţii săi: Ana Ilca Mureşan, Adelina Fulga, Ancuţa Corlăţan, Ciprian Pop, Dănuţ Onoiu, Gabriela Teişanu, Maria Băndoiu, Maria Macovei şi Grupul Dor de la Humor, Marian Gogan, Nicu Mâţă, Paul Ananie.

Programul serii cuprinde recitalul Amaliei Urâtu, urmat de concertele susținute de Lidia Buble și Bosquito.

Focul de artificii programat la ora 23.00 va încheia manifestările de la Gura Humorului.

(Irina Lițu)

 


Intră acum și în grupul de