O nouă reprezentație a spectacolului “Tigrul din orașul nostru”, joi, pe scena Teatrului ”Matei Vișniec” Suceava


Intră acum și în grupul de

Pe scena Teatrului Municipal ”Matei Vișniec” din Suceava va avea loc joi, 31 august a.c., la ora 19:00, la o nouă reprezentație a spectacolului „Tigrul din orașul nostru”, după un text al Gianinei Cărbunariu, una dintre cele mai puternice voci din dramaturgia română contemporană.


“Povestea pe care o imaginează Gianina Cărbunariu este simplă, dar are ceva din complexitatea miturilor moderne. Un animal, o “tigresă” evadează dintr-o grădină zoologică, iar perliplul ei ca fiinţă liberă ne este povestit de tot felul de martori oculari, inclusiv de câteva păsări şi de câteva animale. Pornind de la această aventură sinonimă cu descoperirea libertăţii, Gianina Cărbunariu realizează, cu har ludic şi cu elemente de fabulă filozofică, un fel de radiografie socială a unei întregi comunităţi”, spune Matei Vișniec despre ”Tigrul din orașul nostru”.

Textele Gianinei Cărbunariu au fost montate nu doar în Romania, ci și în importante teatre din Europa, Royal Court Theatre din Londra sau Schaubühne din Berlin, printre altele.

Distribuția spectacolului “Tigrul din orașul nostru” de Gianina Cărbunariu este formată din Cătălin Mîndru, Cosmin Panaite, Clara Popadiuc și Diana Lazăr. Video & animație: Andrei Cozlac & Alex Țilică.  Muzică & sound design: Ana Teodora Popa.  Light design: Cristian Șimon.

Prețul unui bilet este 20 de lei, iar pentru elevi, studenți și pensionari este doar 10 lei.

Rezevări, la telefon: 0759048677.

 


Intră acum și în grupul de