Vița de Vie și Odyssey vor concerta la deschiderea anului universitar, la Suceava


Intră acum și în grupul de

Deschiderea noului an universitar care va avea loc în data de 2 octombrie va fi marcată la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava printr-un concert al trupelor Vița de Vie și Odyssey.

Potrivit organizatorilor, concertul va avea loc luni, 2 octombrie, de la ora 19:00, pe esplanada Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, intrarea fiind liberă.

„Casa de Cultură a Studenților din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava vă invită la deschiderea anului universitar 2017-2018 într-o atmosferă de sărbătoare menită să încarce studenții cu energie. Muzică de calitate, fani, emoții, atmosferă. Adrian Despot, Sorin Pupe Tănase, Cezar Popescu, Adrian Ciuplea, Mihai Ardelean, într-un cuvânt Vița de Vie. Având nouă materiale discografice la activ, Vița de Vie a devenit în 20 de ani de activitate cea mai iubită trupă de rock alternativ din România. Pe 2 octombrie vă așteptăm să cântăm împreună cu Vița de Vie”, au transmis organizatorii evenimentului.

În deschidere va concerta trupa suceveană Odyssey.

Pentru mai multe informaţii puteţi contacta pagina de Facebook – Casa de Cultură a Studenţilor Suceava sau numărul de  telefon 0752 092 606.


Intră acum și în grupul de