Acasă Evenimente Vița de Vie și Odyssey vor concerta la deschiderea anului universitar, la...

Vița de Vie și Odyssey vor concerta la deschiderea anului universitar, la Suceava


Intră acum și în grupul de

Deschiderea noului an universitar care va avea loc în data de 2 octombrie va fi marcată la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava printr-un concert al trupelor Vița de Vie și Odyssey.



Potrivit organizatorilor, concertul va avea loc luni, 2 octombrie, de la ora 19:00, pe esplanada Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, intrarea fiind liberă.

„Casa de Cultură a Studenților din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava vă invită la deschiderea anului universitar 2017-2018 într-o atmosferă de sărbătoare menită să încarce studenții cu energie. Muzică de calitate, fani, emoții, atmosferă. Adrian Despot, Sorin Pupe Tănase, Cezar Popescu, Adrian Ciuplea, Mihai Ardelean, într-un cuvânt Vița de Vie. Având nouă materiale discografice la activ, Vița de Vie a devenit în 20 de ani de activitate cea mai iubită trupă de rock alternativ din România. Pe 2 octombrie vă așteptăm să cântăm împreună cu Vița de Vie”, au transmis organizatorii evenimentului.

În deschidere va concerta trupa suceveană Odyssey.

Pentru mai multe informaţii puteţi contacta pagina de Facebook – Casa de Cultură a Studenţilor Suceava sau numărul de  telefon 0752 092 606.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version