Drive-in cinema, târg handmade, atelier de creație și caravană auto, în weekend, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Zile cu evenimente încântătoare se anunță pe agenda din acest week-end, de la Iulius Mall Suceava. Pasionații de obiecte lucrate manual sunt așteptați la un târg tematic, iubitorii de film primesc invitație la cinema drive-in, prichindeii își pot pune în valoare îndemânarea la atelierul de creație, iar cei care adoră caii putere pot admira modelele propuse de Caravana AutoRevolution.

De joi până duminică, în perioada 21 – 24 septembrie 2017, esplanada Iulius Mall Suceava va găzdui cea de-a patra ediție a Caravanei AutoRevolution. Cei pasionați de mașini, care se pregătesc de o nouă achiziție sau doar vor să admire modelele momentului, vor descoperi o expoziție de autoturisme de la șase mărci recunoscute în domeniu: Land Rover, Jaguar, Honda, Hyundai, Mitsubishi și Mazda. Consultanții de la Casa Auto Iași îi așteaptă cu o multitudine de oferte speciale de achiziție și de finanțare, iar doritorii vor putea participa și la sesiuni drive-test.

O nouă ediție a Târgului Handmade îi așteaptă pe suceveni la parterul Iulius Mall, de vineri până duminică. Bijuterii, accesorii vestimentare și nu numai, decorațiuni, cosmetice naturale și multe alte articole realizate manual sunt propunerile expozanților care vor să îi încânte pe vizitatori cu imaginația și măiestria lor.

Sâmbătă, năzdrăvanii sunt invitați la întâlnirea creativă. De la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii, specialiștii Creativ & Deco susțin un nou atelier de creație. De această dată, cei mici vor realiza decorațiuni pentru casă. Toate materialele sunt asigurate de Iulius Mall Suceava, iar participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. La final, cei care și-au pus la treabă mâinile dibace vor putea lua decorațiunile acasă.

Sâmbătă seara este despre film și bună dispoziție la Iulius Mall Suceava. De la ora 21.00, în parcare, Clubul LEO Bucovina organizează un eveniment cultural, cu scop caritabil.  „Drive-in Cinema LEO Bucovina” se adresează publicului larg și își propune să strângă fonduri pentru copiii de la Așezământul „Sfântul Ierarh Leontie”, din Rădăuți. Accesul se va face doar cu mașina, pe bază de invitații, care sunt disponibile la membrii clubului. Pe ecranul de mari dimensiuni va fi proiectat filmul „Fast and Furious 8”, iar coloana sonoră va fi transmisă prin intermediul frecvenței radio, direct în mașinile spectatorilor.

Departament PR

W: www.iuliusmall.com

E: [email protected]


Intră acum și în grupul de